u bent hier

Plantendag voorjaar

Landbouw en platteland


Op deze oudste plantenbeurs van België vind je zorgvuldig geselecteerde meesterkwekers en verzamelaars uit binnen- en buitenland. Zij bieden een ongekende variatie van bijzondere, nieuwe en zeldzame tuinplanten. Elk zijn ze specialist binnen hun aangeboden sortiment. De plantendag van Arboretum Kalmthout is een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber! De voorverkoop van ... Lees meer »

Op deze oudste plantenbeurs van België vind je zorgvuldig geselecteerde meesterkwekers en verzamelaars uit binnen- en buitenland. Zij bieden een ongekende variatie van bijzondere, nieuwe en zeldzame tuinplanten. Elk zijn ze specialist binnen hun aangeboden sortiment. De plantendag van Arboretum Kalmthout is een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber!
De voorverkoop van tickets met tijdslot start in maart via de website.

Alle Covid-19 voorzorgsmaatregelen worden genomen om voor een veilige en aangename plantendag te zorgen. Volg de signalisatie ter plaatse goed op, en draag je mondmasker waar het aangegeven is. Meer info via www.arboretumkalmthout.be
Prijs: € 10 | jaarkaarthouder, museumpas en kinderen -12 jaar gratis | tickets met tijdslot verplicht vooraf reserveren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout
zondag 18 april 2021 van 10:00 tot 17:00
Arboretum Kalmthout
info@arboretumkalmthout.be
+32 (0)3 666 67 41