u bent hier

Podium 19


PODIUM 19 is een nieuwe pop-up cultuurzender die een veelzijdig aanbod aan voornamelijk nagelnieuwe concerten, muziektheater en dansvoorstellingen van op de grote podia tot in uw huiskamer brengt. Gecreëerd, geprogrammeerd en gecureerd door de Vlaamse Kunstinstellingen. Van donderdag tot zondag zijn er elke avond gratis twee premières te zien, van recente concerten en voorstellingen. Elke ... Lees meer »

PODIUM 19 is een nieuwe pop-up cultuurzender die een veelzijdig aanbod aan voornamelijk nagelnieuwe concerten, muziektheater en dansvoorstellingen van op de grote podia tot in uw huiskamer brengt. Gecreëerd, geprogrammeerd en gecureerd door de Vlaamse Kunstinstellingen.
Van donderdag tot zondag zijn er elke avond gratis twee premières te zien, van recente concerten en voorstellingen.
Elke uitzenddag heeft een thema. Op donderdag is dat pop/rock/hiphop, op vrijdag klassiek, op zaterdag podiumkunsten en op zondag kids/jazz/wereld/literatuur. De rest van de week wordt het programma van de voorbije week herhaald.https://www.uitinvlaanderen.be/podium19 gratis op tv en online. De zender is een gezamenlijk initiatief van de Vlaamse Kunstinstellingen (met steun van Vlaanderen, Proximus, Orange, Telenet en de VRT) en blijft bestaan tot de zalen weer opengaan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
Online
9000 Gent
Van 1 januari 2021 tot 30 april 2021
www.facebook.com/Podium19