u bent hier

Posca Level 1 - Leermodule 3 weken

18 +

Decoratieve kunst, Design, Creativiteit


elke donderdag 19 tot 22 uur Laat jouw artistiek beest los!  Posca is de manier om je creatief te uiten zonder specifieke voorkennis van tekenen. In deze workshop leer je eerst de basistechnieken van Posca kennen en daarna werken we aan een groot persoonlijk project.  We maken er intense en superleuke ervaring van. Na deze workshop kan je zelf aan de slag met Posca technieken, de ideale manier ... Lees meer »

elke donderdag 19 tot 22 uur

Laat jouw artistiek beest los! 


Posca is de manier om je creatief te uiten zonder specifieke voorkennis van tekenen. In deze workshop leer je eerst de basistechnieken van Posca kennen en daarna werken we aan een groot persoonlijk project. 


We maken er intense en superleuke ervaring van. Na deze workshop kan je zelf aan de slag met Posca technieken, de ideale manier om een eigen kleurrijke invulling te geven aan de wereld rondom jou. 


Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname aan het einde van de training.  We geven de training in een zeer aangename omgeving en in kleine groep, met veel aandacht voor al je persoonlijke vragen en wensen. 

Level 2 te volgen als Level 1 bereikt is.

 

Antwerp Colors
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Van 10 juni 2021 tot 24 juni 2021
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 15,0
Sign Up
www.stadsmagazijn.be/nl/event/85241/l...