u bent hier

Proefles Academie Muziek & Woord

6 +

Creativiteit


De Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord – Boom met vestigingsplaatsen in Rumst-Reet en in Puurs-Sint-Amands/Breendonk/Ruisbroek – kijkt nu al vooruit naar volgend schooljaar: op maandag 31 mei om 19u starten de inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar. Onze academie pakt opnieuw uit met een uitgebreid aanbod aan cursussen speciaal voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor elk wat ... Lees meer »

De Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord – Boom met vestigingsplaatsen in Rumst-Reet en in Puurs-Sint-Amands/Breendonk/Ruisbroek – kijkt nu al vooruit naar volgend schooljaar: op maandag 31 mei om 19u starten de inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar.

Onze academie pakt opnieuw uit met een uitgebreid aanbod aan cursussen speciaal voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor elk wat wils! Elk jaar zetten zo’n 200 nieuwe leerlingen hun eerste stappen in het domein muziek en/of woordkunst-drama in onze academie.

Wil jij ook kennismaken met ons mooie aanbod? Voel je muziek- of toneelkriebels? Tijdens de maand juni kun je deelnemen aan proeflessen (op de academie of online afhankelijk van de geldende maatregelen). Je kunt dan proeven van lessen nootstudio, woordatelier, instrumenten, kinderacademie, …

Neem snel een kijkje op www.academieboom.be en ontdek wat onze academie jou te bieden heeft. Er zijn ook heel wat nieuwe en unieke opleidingen zoals DJ, Kleinkunst en Schrijven. Aarzel niet om contact op te nemen, we geven je graag meer uitleg!

Maak je graag een afspraak om meer uitleg te vragen aan één van de leraars? Of wil je meer informatie over de studiemogelijkheden 2021-2022? Bel dan zeker eens met één van de secretariaatsmedewerkers van de academie, zij helpen je graag verder. Alle weekdagen van 14u tot 20u en op zaterdag tussen 9u en 13u.

Hoe en waar kan je inschrijven voor het schooljaar 2021-2022?
- vanaf 31 mei via de website: www.academieboom.be
- in de hoofdschool te Boom (Hospitaalstraat 27)
van 1 juni tot en met 29 juni en van 1 september tot en met 30 september
van maandag tot vrijdag tussen 14u en 20u en zaterdag tussen 9u en 13u

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc Binder
Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Van di 1 juni 2021 00:00 tot vr 25 juni 2021 23:59
Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Boom
gratis
www.academieboom.be
gamw@boom.be
038801961