u bent hier

REAL BODIES


Stap binnen in de wondere wereld van je eigen lichaam! REAL BODIES, de expo is gebaseerd op anatomische, culturele en emotionele verhalen en transformeert de manier waarop we naar het menselijke lichaam kijken, het mysterieuze organisme dat we allemaal delen, van de eerste tot de laatste adem. Je kan doorheen de verschillende thema's van het menselijke lichaam lopen, aan de hand van twintig ... Lees meer »

Stap binnen in de wondere wereld van je eigen lichaam!
REAL BODIES, de expo is gebaseerd op anatomische, culturele en emotionele verhalen en transformeert de manier waarop we naar het menselijke lichaam kijken, het mysterieuze organisme dat we allemaal delen, van de eerste tot de laatste adem. Je kan doorheen de verschillende thema's van het menselijke lichaam lopen, aan de hand van twintig echte, perfecte bewaarde menselijke lichamen en meer dan 200 anatomische objecten, inclusief toegang tot REAL STORIES, de aangrijpende fotoreportage over zorgmedewerkers tijdens de eerste coronagolf, van gerenommeerde fotografen Gaël Turine en Ingeborg Selleslags.

REAL BODIES is voor het eerst te zien in Antwerpen en biedt je een unieke kijk in je eigen lichaam. Interessant voor jong en oud. De expo loopt nog tot en met 29 augustus 2021 en is een coronaproof uitstap voor het hele gezin!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hospitality Center Sportpaleis Antwerpen
Schijnpoortweg 119
2170 Merksem (Antwerpen)
MB Presents
€ 15,5
realbodies.be