u bent hier

Riso Kids - Fanzine

6 +

Creativiteit


Het Design Museum Brussels werkt samen met risografie studio Frau Steiner om u kennis te laten maken met de wondere wereld van de risografie. Tijdens deze meer dan feestelijke workshops leren de kinderen alles over het Riso-print: waarom het zo bijzonder is en vooral hoe de machine werkt. De kinderen zullen uitgenodigd worden om een collectie stickers, fanzines of posters te maken vol ... Lees meer »

Het Design Museum Brussels werkt samen met risografie studio Frau Steiner om u kennis te laten maken met de wondere wereld van de risografie.

Tijdens deze meer dan feestelijke workshops leren de kinderen alles over het Riso-print: waarom het zo bijzonder is en vooral hoe de machine werkt. De kinderen zullen uitgenodigd worden om een collectie stickers, fanzines of posters te maken vol originaliteit en creativiteit met het gebruik van verschillende motieven.

Ondertussen kunnen de ouders de tentoonstellingen van het Design Museum Brussels ontdekken.

Laten we dus samenkomen voor een creatief moment, terwijl we plezier maken en een nieuwe techniek leren. Ga dan naar huis met je creaties!

Leeftijd: 7-12 jaar
Deze workshop is enkel in het Frans!

Reserveer uw tickets hier: https://risokids.eventbrite.be

Gesproken talen : Frans

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Design Museum Brussels
Belgiëplein 1
1020 Laken
zondag 11 april 2021 van 13:00 tot 16:30
Design Museum Brussels
€ 20,0
info@designmuseum.brussels
02/669 49 29
www.designmuseum.brussels