u bent hier

Scientastic - Tijdelijk gesloten

Wetenschap


Altijd al op een spijkerkussen willen zitten als een fakir, vliegen als een vogel, op de foto met Einstein of de waterstraal van Manneken Pis onderzoeken? Het kan in hartje Brussel in Scientastic. Je ontdekt er spelenderwijs hoe je zintuigen werken en hoe deze je kunnen bedriegen. Een museum met leuke en spectaculaire interactieve proeven over fysica, illusies en de wereld van de vijf ... Lees meer »

Altijd al op een spijkerkussen willen zitten als een fakir, vliegen als een vogel, op de foto met Einstein of de waterstraal van Manneken Pis onderzoeken? Het kan in hartje Brussel in Scientastic. Je ontdekt er spelenderwijs hoe je zintuigen werken en hoe deze je kunnen bedriegen.

Een museum met leuke en spectaculaire interactieve proeven over fysica, illusies en de wereld van de vijf zintuigen.

Lopen wij in de val van onze culturele vooroordelen? Het Scientastic Museum geeft het antwoord aan de hand van interactieve experimenten, die onze vijf zintuigen ertoe aanzetten zich niet te laten misleiden door de illusie. Als beloning: een verhelderende kijk en vele verrassingen... Meer dan ergens anders blijkt hier dat spel ook leerrijk kan zijn.

Verjaardagsfeestje voor kinderen:
Toekomstige dokters of wetenschappers kunnen hun verjaardag vieren in Scientastic, een museum over de zintuigen en hoe ze ons bedriegen. Na een rondleiding volgt een ontdekkingsatelier waarin je zelf verbazingwekkende illusies maakt. Op aanvraag komt Scientastic ook bij je thuis.
Nadat je met je vrienden de tentoonstelling ontdekt hebt en een demonstratie vliegles hebt gekregen, is het tijd voor een drankje en een vieruurtje. Het feestje duurt ongeveer twee uur.
Elke persoon betaalt 9,50 euro. Er is een minimum van tien deelnemers. Voorschot: 40 euro op het rekeningnummer 310-1059230-76 van het Scientastic museum. Er is de mogelijkheid om het museum te reserveren buiten de openingsuren. Hou je het feestje liever thuis? In dat geval komt een animator de kinderen opvrolijken met spelletjes over de vijf zintuigen of fysica, ontwikkeld en uitgewerkt door het Scientastic museum.
Prijs: 150 euro (te Brussel) voor 1.30 uur met 10 minuten pauze.
Voorschot: 65 euro op het rekeningnummer 310-1059230-76 van het Scientastic museum.

Toon kaart Scientastic Museum - Tijdelijk gesloten
Metrostation Beurs Niveau - 1
1000 Brussel
Ma Van 0:00 tot 0:00 Di Van 0:00 tot 0:00 Wo Van 0:00 tot 0:00 Do Van 0:00 tot 0:00 Vr Van 0:00 tot 0:00 Za Van 0:00 tot 0:00 Zo Van 0:00 tot 0:00
info@scientastic.be
+32 2 7321336
www.scientastic.be