u bent hier

Skatepark Park Spoor Noord Antwerpen


Dit prachtige skatepark in naadloos beton werd ontworpen door Amerikaanse Team Pain en beschikt over de eerste fullpipe in de Benelux! De bowl is razend populair geworden en skaters en bmx'ers komen uit alle windrichtingen hierheen om hun kunstjes te tonen. De bmx- en skatebowl is behoorlijk spectaculair en niet ongevaarlijk. Het dragen van een helm en beschermende kleding is aangewezen. ... Lees meer »

Dit prachtige skatepark in naadloos beton werd ontworpen door Amerikaanse Team Pain en beschikt over de eerste fullpipe in de Benelux! De bowl is razend populair geworden en skaters en bmx'ers komen uit alle windrichtingen hierheen om hun kunstjes te tonen.

De bmx- en skatebowl is behoorlijk spectaculair en niet ongevaarlijk. Het dragen van een helm en beschermende kleding is aangewezen. Beginners wordt aangeraden te starten in het skatepark in het stadspark.

De stad wil deze bowl graffitivrij houden. Dit is in functie van de veiligheid van gebruikers. Mooie graffitiprojecten vragen extra verflagen. Deze 'verffilms' verminderen de grip van de wieltjes op de beton en maken de bowl gladder.

Toon kaart Park Spoor Noord
Damplein 27
2060 Antwerpen 6
Ma Van 0:00 tot 0:00 Di Van 0:00 tot 0:00 Wo Van 0:00 tot 0:00 Do Van 0:00 tot 0:00 Vr Van 0:00 tot 0:00 Za Van 0:00 tot 0:00 Zo Van 0:00 tot 0:00
gratis