u bent hier

Smoefelfietstocht


Een “smoefeltocht” met de fiets van ongeveer 40 km bedoeld voor gans de familie aan een gezapig tempo dat iedereen aankan. Er wordt op tijd en stond gestopt om onze dorst te lessen. Meer info binnenkort op onze website (prijzen en procedure inschrijving) We fietsen in eigen streek langs rustige wegen. Opgelet! We houden het tijdens de rit coronaproof! Om die reden zien we ons genoodzaakt het ... Lees meer »

Een “smoefeltocht” met de fiets van ongeveer 40 km bedoeld voor gans de familie aan een gezapig tempo dat iedereen aankan. Er wordt op tijd en stond gestopt om onze dorst te lessen. Meer info binnenkort op onze website (prijzen en procedure inschrijving)

We fietsen in eigen streek langs rustige wegen. Opgelet! We houden het tijdens de rit coronaproof! Om die reden zien we ons genoodzaakt het aantal deelnemers te beperken Meer info en prijs en procedure inschrijving zal binnenkort op de website staan Onze enthousiaste vrijwilligers zullen ervoor instaan dat deze gezellige familietocht veilig en coronaproof verloopt! Vooraf inschrijven in noodzakelijk , Meer info en juiste prijs zal binnenkort op de website staan, inschrijven kan nog niet maar wel heel binnenkort

Toon kaart Omgeving Adinkerke
straal van 30 km rond Adinkerke
8660 Adinkerke
zo 04/07/21 van 14:00 tot 24:00
Gezinsbond Adinkerke
gratis
steven@cibusnv.be
+32496161729
adinkerke.gezinsbond.be