u bent hier

SNATAM KAUR

Pop en rock


De voorstellingvan Snatam Kaur,dievoorzien was op 19 april 2020 in het Koninklijk Circus, wordtverplaatstnaar18 april 2021. Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.Ticketkopers zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via e-mail. Peace through Sacred Chants Tour Eindelijk is het weer zo ver Snatam Kaurkomtterug naar België! Concert, chant feest, muzikale groep meditatie, ... Lees meer »

De voorstellingvan Snatam Kaur,dievoorzien was op 19 april 2020 in het Koninklijk Circus, wordtverplaatstnaar18 april 2021. Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.Ticketkopers zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via e-mail.

Peace through Sacred Chants Tour

Eindelijk is het weer zo ver Snatam Kaurkomtterug naar België! Concert, chant feest, muzikale groep meditatie, een yoga les in melodie...wat is nu eigenlijk de beste manier om een live concert van Snatam Kaur te omschrijven? Het is dit allemaal en nog veel meer.....

Snatam Kaur is een bezielde zangeres en violiste, een vrouw met een zachtheid die elke mens raakt. Snatam's goddelijk melodisch songs, gebaseerd op traditionele Sikh mantra's worden naar een hoger niveau gebracht door de Engelse verzen die de betekenis van de "heilige klanken" uitdrukken. Dit helpt het publiek om zich er ook emotioneel mee te verbinden.

Snatam begeleidt zichzelf op harmonium, guitaar en viool. Vaak brengt zij haar publiek in pranayama (yogi ademhaling) of laat ze iedereen rechtstaan voor wat stretching, wat dan vaak uitmondt in een "sacred dance". Tegen het eind van de avond ken je het grote comsische geheim: devotionele muziek is geweldig. Sat Nam!

Doors : 18:00
Show : 19:00

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Koninklijk Circus - Cirque Royal
Onderrichtsstr. 81
1000 Brussel
zondag 18 april 2021 van 19:00 tot 23:59
Koninklijk Circus - Cirque Royal