u bent hier

Solan & Ludwig: Reis naar de maan (5+)

6 +

Animatie en kinderfilms


50 jaar geleden zette de mens voor het eerst voet op de maan. Maar wat Solan & Ludwig doen, is minstens even straf: met de raket van hun vriend en uitvinder Reodor vertrekken ze op ruimtemissie! Maar met geheime passagiers en misdadige plannen aan boord wordt het lef van onze helden zwaar op de proef gesteld. De derde film over Solan & Ludwig is een hilarisch avontuur vol dolle plottwists en ... Lees meer »

50 jaar geleden zette de mens voor het eerst voet op de maan. Maar wat Solan & Ludwig doen, is minstens even straf: met de raket van hun vriend en uitvinder Reodor vertrekken ze op ruimtemissie! Maar met geheime passagiers en misdadige plannen aan boord wordt het lef van onze helden zwaar op de proef gesteld.

De derde film over Solan & Ludwig is een hilarisch avontuur vol dolle plottwists en koddige personages. Nostalgische animatie, maar heel actueel in z’n pittige commentaren en doldwaze humor, en daarom uiterst geschikt voor jong en oud. Met de stemmen van Martine Tanghe en Freek Braeckman.


Regie: Rasmus A. Sivertsen


Animatiefilm, NOR, 2018, 80’


PERS


"De avonturen die Solan en Ludwig in de ruimte beleven – begeleid door uitstekend passende muziek – zijn een lust voor het oog. Dat deze charmante film ons en passant ook nog eens de ogen opent en ons wijst op wat er echt toe doet in het leven, vormt de kers op de taart." ★★★★ - Cinemagazine


"Wees er maar zeker van dat de kleintjes de reis razend spannend zullen vinden en dat de groten onder u smakelijk zullen kunnen lachen met de talrijke geinige details." ★★★ - HUMO


"Ook goed te genieten voor ouders. (...) Een spannend avontuur met interessante personages." ★★★★ - NRC


 

ontbijtfilm
Cinema Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne
zondag 30 mei 2021om 09:30
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 8,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/72374/ontbij...