u bent hier

Spelotheek Snuffel


Snuffel is een gezellige buurtspelotheek. We bereiken een grote mix van ouders die langskomen om speelgoed te ontlenen. Er is een uitgebreid aanbod aan speelgoed. Naast het vast uitleenmoment biedt de spelotheek ook jaarlijks heel wat activiteiten aan voor kinderen en ouders. Zaterdag (elke 2de en 4de zaterdag v/d maand) van 10u00 tot 13u00 “Snuffel is een gezellige buurtspelotheek. We ... Lees meer »

Snuffel is een gezellige buurtspelotheek. We bereiken een grote mix van ouders die langskomen om speelgoed te ontlenen. Er is een uitgebreid aanbod aan speelgoed. Naast het vast uitleenmoment biedt de spelotheek ook jaarlijks heel wat activiteiten aan voor kinderen en ouders. Zaterdag (elke 2de en 4de zaterdag v/d maand) van 10u00 tot 13u00

“Snuffel is een gezellige buurtspelotheek. We bereiken een grote mix van ouders die langskomen om speelgoed te ontlenen.  Er is een uitgebreid aanbod aan speelgoed.  Naast het vast uitleenmoment biedt de spelotheek ook jaarlijks heel wat activiteiten aan voor kinderen en ouders. Zo zijn er regelmatig samenspelmomenten (‘Kin-ou-doe’) en organiseert men jaarlijks enkele grote buurtactiviteiten zoals de paaseierenraap en het Sinterklaasfeest. Ouders en kindjes kunnen speelgoed komen ontlenen voor de leeftijd 0 tot en met 12 jaar.Op de uitleenmomenten staat het snuffelteam klaar om vragen te beantwoorden en informatie te geven over tal van opvoedingsvragen. Je kan er als ouder ook terecht voor een kopje koffie of thee en een gezellige babbel met andere ouders terwijl je kinderen spelen in de speelhoek.”

Toon kaart Spelotheek Snuffel
Agaatstraat 2
9000 Gent
Van 12 februari 2015 tot 1 januari 2050 (wo van 13:00 tot 19:00, za van 10:00 tot 13:00,
,
gratis
snuffel@vzwjong.be
092452265
vzwjong.be/spelotheek/snuffel