u bent hier

Speuren met kleuters | Zoek, teken en tel

3 +


Deze zoektocht is er speciaal voor kinderen van 3 tot 5 jaar. De allerkleinsten leiden je rond! We komen in alle tentoonstellingszalen van het museumgebouw in De wereld van Kina: de Tuin. Doelgroep: van 3 tot 5 jaar Prijs: €0,25 Duur: doorlopend In De wereld van Kina: de Tuin kan je ook binnen in het museumgebouw heel wat ontdekken. De zoektocht brengt je in al de tentoonstellingszalen: de ... Lees meer »

Deze zoektocht is er speciaal voor kinderen van 3 tot 5 jaar. De allerkleinsten leiden je rond! We komen in alle tentoonstellingszalen van het museumgebouw in De wereld van Kina: de Tuin.

Doelgroep: van 3 tot 5 jaar
Prijs: €0,25
Duur: doorlopend

In De wereld van Kina: de Tuin kan je ook binnen in het museumgebouw heel wat ontdekken. De zoektocht brengt je in al de tentoonstellingszalen: de planten, bijen, spinnen en paddenstoelen.

Kleuters ontdekken het museum en de tuin door te zoeken, te tekenen en te tellen.De wereld van Kina: de Tuin is opnieuw open vanaf maandag 15 juni
Je kan vanaf dan komen wandelen in de museumtuin. Dat is gratis en je hoeft niet vooraf te reserveren. Het museumgebouw en de serre blijven dicht.

Voor meer informatie zie weblink.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De wereld van Kina: de Tuin
Berouw 55
9000 Gent
De wereld van Kina: de Tuin
€ 5,0
+32 9 2250542
kinatuin@stad.gent
dewereldvankina.stad.gent/bezoek/speu...
dewereldvankina.stad.gent/nieuws/de-w...