u bent hier

Spinragatelier: Creëer je paradijs (4de, 5de & 6de leerjaar) - Wim De Winne & Majella Hughelier

Tekst en muziektheater


Bewegen, theaterspelen, beeldend creatief? Zo eentje die niet bang is om lijf en stem te gebruiken, maar ook met de handen graag iets heel eigens in elkaar knutselt? Zoek je graag hoe je een emotie toont met je lichaam en durf je daar een heel kleurenpallet tegenaan gooien op papier? Vlieg je graag heen en weer tussen een atelier waar je uit karton jouw eigen wereld kan snijden en plakken en ... Lees meer »

Bewegen, theaterspelen, beeldend creatief? Zo eentje die niet bang is om lijf en stem te gebruiken, maar ook met de handen graag iets heel eigens in elkaar knutselt? Zoek je graag hoe je een emotie toont met je lichaam en durf je daar een heel kleurenpallet tegenaan gooien op papier? Vlieg je graag heen en weer tussen een atelier waar je uit karton jouw eigen wereld kan snijden en plakken en een personage dat in die wereld spreekt, zingt of vreemd rondloopt? 
Een week lang duiken we onder in theater en beeldende kunst en onderzoeken hoe we die twee met elkaar kunnen verbinden. Onze inspiratie halen we bij ‘Paradise Kortrijk 2021’. Zij vroegen verschillende kunstenaars om te tonen hoe zij zich hun paradijs voorstellen. Wij stellen diezelfde vraag aan jullie, jonge artiesten. Hoe ziet jouw paradijs eruit? 
Dit zomeratelier is een organisatie van Kinderkunstenorganisatie Spinrag.


Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk
Van ma 5 juli 2021 10:00 tot vr 9 juli 2021 16:00
Schouwburg Kortrijk
€ 125,0
+32 (0)56 23 98 55
www.schouwburgkortrijk.be/voorstellin...
www.schouwburgkortrijk.be