u bent hier

sport- en cultuurweek

Creativiteit, Actie en avontuur


Tijdens de paasvakantie brengt Larf! zijn theaterkoffer mee en maakt van ccBe een tijdelijke theaterwerkplaats. Maar we gaan natuurlijk ook sporten! Ravot de benen uit je lijf en ontdek coole nieuwe sporten. Kom in de paasvakantie meespelen met kinderen van 7 tot 11 jaar. Ravot de benen uit je lijf en ontdek coole nieuwe sporten. Larf! brengt zijn theaterkoffer mee naar ccBe en maakt er samen ... Lees meer »

Tijdens de paasvakantie brengt Larf! zijn theaterkoffer mee en maakt van ccBe een tijdelijke theaterwerkplaats. Maar we gaan natuurlijk ook sporten! Ravot de benen uit je lijf en ontdek coole nieuwe sporten.

Kom in de paasvakantie meespelen met kinderen van 7 tot 11 jaar. Ravot de benen uit je lijf en ontdek coole nieuwe sporten.


Larf! brengt zijn theaterkoffer mee naar ccBe en maakt er samen met jou een tijdelijke theaterwerkplaats.


Theater maken is niet alleen voor grote mensen met lange jassen en een serieuze blik. Het is voor iedereen met goesting om de wereld en jezelf spelenderwijs te ontdekken. Op onze ontdekkingstocht in het theater heb je enkel eindeloze fantasie nodig.


Kom samen met theatermaker Tom De Bleye een week lang ontdekken, uitvinden en spelen tot de vonken ervan af vliegen. Kruip in de huid van een personage en verzin een spannend verhaal. We ontwerpen het decor en zoeken kostuums. Eindigen doen we met een klein (digitaal) toonmoment.
Kriebelt het al? Schrijf je dan snel in voor vijf dagen speelplezier!Praktische info:De speelweek gaat door in ccBe
Voor iedereen vanaf 7 tot 11 jaar 
Telkens van 9.30 tot 16 uur
Opvang voorzien vanaf 9 tot 17 uur
Vul dit inschrijvingsformulier volledig in
De inschrijving is pas definitief na betaling
Begeleiding: Larf!, jeugddienst, buurtsport, monitoren


Volzet? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Als er een plaatsje vrij komt, zullen wij jou contacteren om jouw inschrijving definitief te maken. 
De sport- en cultuurweek is een Berchemse samenwerking tussen het cultuurcentrum, de jeugddienst en Buurtsport.

Speelweek
ccBe
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
Van 12 april 2021 tot 16 april 2021
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
€ 75,0
Sign Up
www.ccbe.be/nl/event/45361/sport-en-c...