u bent hier

Sport en themakampen

3 +


De allerleukste sport- en themakampen voor kinderen van 3-15 jaar.Van dans naar muziek, van kunst naar sport,…dit gedurende de gehele zomervakantie op verschillende locaties in geheel Vlaanderen en Wallonië! Tsjaka-sportkampen organiseert sinds 13 jaar zowel thema- als sportkampen voor de Vlaamse jeugd. Vorig jaar beleefden meer dan 10000 jongeren een fantastische week op één van onze kampen. ... Lees meer »

De allerleukste sport- en themakampen voor kinderen van 3-15 jaar.Van dans naar muziek, van kunst naar sport,…dit gedurende de gehele zomervakantie op verschillende locaties in geheel Vlaanderen en Wallonië!

Tsjaka-sportkampen organiseert sinds 13 jaar zowel thema- als sportkampen voor de Vlaamse jeugd. Vorig jaar beleefden meer dan 10000 jongeren een fantastische week op één van onze kampen. De organisatie van de kampen voor jongeren van 3 jaar tot 22 jaar nemen wij graag onder onze vleugels. Met ons creatief team brainstormen we een heel jaar lang om een brede waaier aan leuke, vernieuwende kampen te kunnen voorstellen die voldoen aan de wensen van de jongeren.

Tsjaka.be
Toon kaart De Ijsmolenhoeve
Kanarieberg 1
9600 Ronse
Tsjaka vzw
info@tsjaka.be
055 / 38 57 67
www.tsjaka.be