u bent hier

Spraakwater - Maarten Jagermeester, Meneer de dierendokter

Persoon en relaties, Samenleving


Het is schrikken wanneer het meisje dat in de spiegel kijkt, plots een vrouw ziet. Bieke Ilegems stelt zich in deze lezing helemaal open, met veel vallen en opstaan. Soms pijnlijk confronterend of ontroerend kwetsbaar, maar ook geestig, gracieus en hilarisch herkenbaar. Het is al eens schrikken wanneer het meisje dat in de spiegel kijkt, plots een vrouw ziet. Bieke Ilegems stelt zich in deze ... Lees meer »

Het is schrikken wanneer het meisje dat in de spiegel kijkt, plots een vrouw ziet. Bieke Ilegems stelt zich in deze lezing helemaal open, met veel vallen en opstaan. Soms pijnlijk confronterend of ontroerend kwetsbaar, maar ook geestig, gracieus en hilarisch herkenbaar.

Het is al eens schrikken wanneer het meisje dat in de spiegel kijkt, plots een vrouw ziet. Bieke Ilegems stelt zich in deze lezing helemaal open, met veel vallen en opstaan. Soms is dat pijnlijk confronterend of ontroerend kwetsbaar, maar het is ook geestig, gracieus en hilarisch herkenbaar. Een lezing vol ontboezemingen, inspirerende woorden en keukengeheimen.

Lezingen in de bib
Bibliotheek Viswater
Tongerlostraat 2
2040 Berendrecht
do 15 april 2021 van 20:30 tot 20:30
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 2,0
Sign Up
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...