u bent hier

Startcursus Arabisch


Heb je zin om in het Arabisch goededag te kunnen zeggen en in het Arabisch een gesprek te voeren met je buren, familie of collegas? Je zal er versteld van staan wat je al kan na het eerste jaar! In de lessen zal je naast het alfabet ook een basis dagelijks Arabisch leren, woorden en korte zinnen om je in verschillende situaties uit te kunnen drukken en te begrijpen wat anderen zeggen. Wij ... Lees meer »

Heb je zin om in het Arabisch goededag te kunnen zeggen en in het Arabisch een gesprek te voeren met je buren, familie of collegas? Je zal er versteld van staan wat je al kan na het eerste jaar!
In de lessen zal je naast het alfabet ook een basis dagelijks Arabisch leren, woorden en korte zinnen om je in verschillende situaties uit te kunnen drukken en te begrijpen wat anderen zeggen.
Wij spreken, schrijven, lezen en luisteren naar teksten over alledaagse onderwerpen (zich voorstellen, begroeting, familie, iets op de markt kopen, eten en drinken bestellen, jouw stad en buurt beschrijven …), cijfers, basis grammatica en zinsbouw in het Arabisch.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Crescendo CVO - Campus GLTT Rode
Schoolstraat 2
1640 Sint-Genesius-Rode
Van 26 september 2020 tot 19 juni 2021
CVO Crescendo
€ 180,0
info.talen@crescendo-cvo.be
crescendo-cvo.be/nl/opleidingen/talen...