u bent hier

Stek je plant

12 +

Milieu en natuur


Wil je graag leren hoe je je planten het best verzorgt? Hoe je uw eigen urban jungle kan creëren en hoe je jouw planten stekt zodat je ze kan ruilen met anderen? Zodat je in no-time een oase van rust en groen binnenbrengt in je huis, zonder dat het al te duur wordt? Dat leer ik je heel graag bij, ik ben een echte plantaddicted en mijn verzameling telt al meer dan 150 soorten en de laatste ... Lees meer »

Wil je graag leren hoe je je planten het best verzorgt? Hoe je uw eigen urban jungle kan creëren en hoe je jouw planten stekt zodat je ze kan ruilen met anderen? Zodat je in no-time een oase van rust en groen binnenbrengt in je huis, zonder dat het al te duur wordt?

Dat leer ik je heel graag bij, ik ben een echte plantaddicted en mijn verzameling telt al meer dan 150 soorten en de laatste jaren blijven ze allemaal in leven (oh ja ook ik heb veel moeten bijscholen om dat te leren ;)

Wil je voorkomen dat je nog veel geld aan planten uitgeeft, dat ze in leven blijven en wil je graag leren hoe verslavend en makkelijk is om nieuwe planten te kweken uit je eigen planten?

Schrijf je dan nu zeker in en beleef samen met andere groene vingers een ontspannende workshop in het groen! We hebben maar beperkte plaatsen en die zijn gegeerd.

Geniet van een inspirerende workshop in den hof van thof en kom volledig tot rust door met je handen in de aarde te zitten, gezellig bij te praten met andere gelijkgestemden en leer ondertussen vanalles bij over je kamerplant dat je nog niet wist!

Wat is er inbegrepen in de 2.5 uur durende workshop?

< Al mijn tips en trics: waar let ik op bij aankoop van planten, verzorging/staandplaats van de plant, hoe stek/vermeerder ik mijn planten

< gezellige sfeer met drinkes en bites

< een mooie bundel met alle info die ik geef

< een leuke goodiebag met 4 plantjes naar keuze

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ThOF
Bollewerkstraat 86
9031 Drongen (Gent)
vrijdag 18 juni 2021 van 10:30 tot 13:00
ThOF
€ 60,0
ine@thofdrongen.be
thofdrongen.be/inschrijvenworkshops/p...