u bent hier

Summer Kick-off


Op de vooravond van de zomer, kunnen we eindelijk weer eens samenkomen. Daarom wil de gezinsbond Aartrijke alle leden, met hun gezin trakteren op zondag 20 juni vanaf 11u00. We voorzien plaatsen op een veilige manier. Er zullen verschillende animaties zijn, ook voor de kinderen valt wat te beleven. Hopelijk kunnen we vanaf dan de gewone programmatie terug opstarten. Inschrijven is verplicht!!! ... Lees meer »

Op de vooravond van de zomer, kunnen we eindelijk weer eens samenkomen. Daarom wil de gezinsbond Aartrijke alle leden, met hun gezin trakteren op zondag 20 juni vanaf 11u00. We voorzien plaatsen op een veilige manier. Er zullen verschillende animaties zijn, ook voor de kinderen valt wat te beleven. Hopelijk kunnen we vanaf dan de gewone programmatie terug opstarten.

Inschrijven is verplicht!!! Op die manier kunnen we genoeg plaatsen voorzien op een veilige manier. Je kan inschrijven tot en met 13 juni, dit zowel online via de inschrijvingsknop op deze webpagina als schriftelijk met het inschrijvingsstrookje uit de Gezinsklapper. Dit kun je binnenbrengen bij Bettina Vanmoortel, Steenstraat 25. Wil het formulier VOLLEDIG invullen, zodat we je nog eventuele updates kunnen melden in de dagen vooraf. Voor leden bieden wij deze activiteit volledig GRATIS aan. Zijn er nog andere vrienden (niet-leden), die ook erbij willen zijn, dan kan dit aan 10,- euro per persoon (>6 jaar). Vergeet dan ook niet je lidnummer op te geven bij inschrijving indien je lid bent van de Gezinsbond.

Chirolokalen Aartrijke
Aartrijksestraat 65
8211 Aartrijke
zo 20/06/21 van 11:00 tot 15:00
Gezinsbond Aartrijke
gratis
kathleen.storme@skynet.be
0497510979
aartrijke.gezinsbond.be/
aartrijke.gezinsbond.be