u bent hier

Taal in het bos - Zomerwandeling


Taal in het Bos: Natuurpunt Markvallei biedt 4 keer per jaar een natuurwandeling aan voor en met mensen uit alle windstreken en met aandacht voor de seizoenen in onze natuur. Mensen met andere achtergronden laten we kennis maken met de natuur in onze regio. We delen met hen de waardering en respect die we voor de natuur hebben. Op die manier kunnen we op een leuke en ontspannende manier de ... Lees meer »

Taal in het Bos:

Natuurpunt Markvallei biedt 4 keer per jaar een natuurwandeling aan voor en met mensen uit alle windstreken en met aandacht voor de seizoenen in onze natuur.

Mensen met andere achtergronden laten we kennis maken met de natuur in onze regio. We delen met hen de waardering en respect die we voor de natuur hebben. Op die manier kunnen we op een leuke en ontspannende manier de Nederlandse taal oefenen en dragen we bij aan de integratie in onze maatschappij.

Tijdens de korte wandeling gaan natuurgidsen met kleine groepjes op pad en proberen om de plaatselijke bevolking zoveel mogelijk te betrekken. Onze taal leren spreken en begrijpen is een essentieel onderdeel van integratie. De natuur schakelen we in als verbinding, we hebben iets gemeenschappelijks om over te praten. Educatief materiaal, proevertjes en de uitwisseling van verhalen brengen zo een verrijkend proces op gang.

Het vervoer vanuit het centrum van Hoogstraten (centraal gelegen) wordt gratis verzorgd. 

Lente: zondag 9 mei, 14.00u

Zomer: 22 augustus - We sluiten deze keer aan bij de Koloniewandeling.

Herfst: 14 november
 
Winter: 13 februari 2022

 

Info : taalinhetbos@natuurpuntmarkvallei.be

Zie ook: https://www.facebook.com/taalinhetbos

Toon kaart Bezoekerscentrum De Klapkster
Kolonie 41
2323 Wortel
zo 22/08/21 van 14:00 tot 17:00
Natuurpunt Markvallei
Sign Up
taalinhetbos@natuurpuntmarkvallei.be
www.natuurpunt.be/agenda/taal-het-bos...