u bent hier

TAKE-AWAY WORKSHOP Paaskoekjes

Voeding


Zin om te bakken? Probeer dan de take-away workshop! In een pakket vind je de ingrediënten om heerlijke paaskoekjes te bakken én te versieren (enkel nog 100 g boter en 2 eitjes voorzien!). Via een QR-code in het pakket kan je het volledige recept terugvinden alsook een exclusieve video waarin je stap voor stap kan meebakken met ons. Zo kan je thuis op een veilige én plezante manier aan het ... Lees meer »

Zin om te bakken? Probeer dan de take-away workshop! In een pakket vind je de ingrediënten om heerlijke paaskoekjes te bakken én te versieren (enkel nog 100 g boter en 2 eitjes voorzien!). Via een QR-code in het pakket kan je het volledige recept terugvinden alsook een exclusieve video waarin je stap voor stap kan meebakken met ons. Zo kan je thuis op een veilige én plezante manier aan het bakken.

En uiteraard combineer je de baksessie liefst met een bezoek aan het museum. Ga op zoek naar de chocoladebandiet met paashaas Piet!

Wanneer: Gedurende de hele paasvakantie te verkrijgen aan het onthaal van het museum
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Albert I-laan 2, 8630 Veurne. Het bakken doe je thuis met je eigen bubbel.
Prijs: €6,00 per pakket (1 pakket is ongeveer 1 bakplaat koekjes)
Wil je zeker zijn van een pakket? Dan kan je op voorhand reserveren: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.

Beschikbaar zo lang de voorraad strekt!

Wil je een bezoek brengen aan het museum? Reserveer hiervoor dan apart een tijdsslot.

Meer informatie: www.bakkerijmuseum.be, via e-mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97.
--
Benieuwd naar andere activiteiten en workshops tijdens de paasvakantie? Kijk in onze AGENDA op de website: https://www.bakkerijmuseum.be/nl/agenda/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bakkerijmuseum
Albert I-laan 2
8630 Veurne
Van za 3 april 2021 00:00 tot zo 18 april 2021 23:59
Bakkerijmuseum
€ 6,0
onthaal@bakkerijmuseum.be
058313897
www.bakkerijmuseum.be