u bent hier

Taoïstische Zelfmassage en Ademtraining

Gezondheid en wellness


Op di-avond te Drongen, om de twee weken. Je hoeft je gezondheid niet te laten afhangen van een therapeut. Met eenvoudige middelen kunnen we zelf aan de slag gaan. Tijdens onze lessen kan je kennismaken met enkele taoïstische zelfmassage-technieken. Je leert ook wat je met je adem kan doen op een natuurlijke manier om tot meer ontspanning te komen. De taoïstische traditie heeft een schat van ... Lees meer »

Op di-avond te Drongen, om de twee weken.

Je hoeft je gezondheid niet te laten afhangen van een therapeut. Met eenvoudige middelen kunnen we zelf aan de slag gaan. Tijdens onze lessen kan je kennismaken met enkele taoïstische zelfmassage-technieken. Je leert ook wat je met je adem kan doen op een natuurlijke manier om tot meer ontspanning te komen.

De taoïstische traditie heeft een schat van oefeningen achtergelaten die inwerken op de ganse gezondheid van de mens, zowel fysisch, mentaal als emotioneel. Dit komt doordat de Chinezen de mens als één geheel bekeken en inzagen dat door het stimuleren van bepaalde punten van het lichaam, je je gezondheid kan verhogen of bepaalde problemen kan aanpakken. Ook door met de adem te werken op een natuurlijke manier kan je je innerlijke rust en weerbaarheid doen toenemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart center OLM
St.-Gerolfstraat 48
9031 Drongen (Gent)
center OLM
€ 36,0
www.centerolm.net