u bent hier

Technologiebende: STEAM naai- en programmeerkamp

12 +

Computer en techniek


Ontwerp, maak, naai, kleur en programmeer jouw fancy ToTeBaG met Micro:bit. Laat een smiley verschijnen op de Micro:bit wanneer het lekker warm is of tel je stappen. Gebruik hem als kompas of programmeer een lichtkrant. Maar vooral, maak er jouw ToTeBaG van! In samenwerking met EDUCATHOR. De Stad Genk wil zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de ... Lees meer »

Ontwerp, maak, naai, kleur en programmeer jouw fancy ToTeBaG met Micro:bit. Laat een smiley verschijnen op de Micro:bit wanneer het lekker warm is of tel je stappen. Gebruik hem als kompas of programmeer een lichtkrant. Maar vooral, maak er jouw ToTeBaG van!

In samenwerking met EDUCATHOR.

De Stad Genk wil zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van De Technologiebende . Daarom is er korting voor houders van het VT-statuut. Wend je tot de inschrijvingsbalie of kassa voor meer info. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.

De Technologiebende wordt georganiseerd conform de jeugdwerkregels zoals voorgeschreven door de Nationale Veiligheidsraad.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart T2-Campus
Thor Park 8040
3600 Genk
Van 5 juli 2021 tot 7 juli 2021 (ma van 9:00 tot 15:30, di van 9:00 tot 15:30, wo van 9:00 tot 15:30,
Jeugd Genk
€ 60,0
genk.kwandoo.com
jeugd@genk.be
089 65 42 65