u bent hier

Technologiebende: STEM-IT kamp (Junior)

5 +

Computer en techniek


Vroem vroemmm! Klaar om te racen? Tijdens dit kamp maak je een mini voertuig die kan rijden met een propeller. En vind je het ook leuk om zelf iets te kweken in je tuin? Na dit kamp kan het, want je maakt je eigen kruidenbakje. Verder maak je een eigen bellenblazer, waterraket en bouw je enkele super coole robotjes. In samenwerking met de Techniek- en Wetenschapsacademie. De Stad Genk wil ... Lees meer »

Vroem vroemmm! Klaar om te racen? Tijdens dit kamp maak je een mini voertuig die kan rijden met een propeller.
En vind je het ook leuk om zelf iets te kweken in je tuin? Na dit kamp kan het, want je maakt je eigen kruidenbakje.
Verder maak je een eigen bellenblazer, waterraket en bouw je enkele super coole robotjes.

In samenwerking met de Techniek- en Wetenschapsacademie.

De Stad Genk wil zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van De Technologiebende . Daarom is er korting voor houders van het VT-statuut. Wend je tot de inschrijvingsbalie of kassa voor meer info. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.

De Technologiebende wordt georganiseerd conform de jeugdwerkregels zoals voorgeschreven door de Nationale Veiligheidsraad.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart T2-Campus
Thor Park 8040
3600 Genk
Van 23 augustus 2021 tot 26 augustus 2021 (ma van 9:00 tot 15:30, di van 9:00 tot 15:30, wo van 9:00 tot 15:30, do van 9:00 tot 15:30,
Jeugd Genk
€ 80,0
genk.kwandoo.com
jeugd@genk.be
089 65 42 65