u bent hier

Technologiebende: STEM Skills kamp (Club)

9 +

Computer en techniek


We dompelen jou drie dagen onder in de boeiende wereld van STEM en TECH. Film jezelf in de green key en maak video’s alsof je het zelf echt beleefd hebt. Programmeer robots en beleef TECHville. Leer spelenderwijs programmeren. Maak kennis met de filmwereld en leer een green screen video bewerken. TECHville kan jouw skills ook gebruiken. Maak de stad slim! Leer over de energie van vroeger tot ... Lees meer »

We dompelen jou drie dagen onder in de boeiende wereld van STEM en TECH. Film jezelf in de green key en maak video’s alsof je het zelf echt beleefd hebt. Programmeer robots en beleef TECHville.
Leer spelenderwijs programmeren. Maak kennis met de filmwereld en leer een green screen video bewerken.
TECHville kan jouw skills ook gebruiken. Maak de stad slim!
Leer over de energie van vroeger tot nu. Wat brengt de toekomst ons?

In samenwerking met EDUCATHOR.

De Stad Genk wil zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van De Technologiebende . Daarom is er korting voor houders van het VT-statuut. Wend je tot de inschrijvingsbalie of kassa voor meer info. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.

De Technologiebende wordt georganiseerd conform de jeugdwerkregels zoals voorgeschreven door de Nationale Veiligheidsraad.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart T2-Campus
Thor Park 8040
3600 Genk
Van 16 augustus 2021 tot 18 augustus 2021 (ma van 9:00 tot 16:00, di van 9:00 tot 16:00, wo van 9:00 tot 16:00,
Jeugd Genk
€ 60,0
genk.kwandoo.com
jeugd@genk.be
089 65 42 65