u bent hier

TERRAS SESSIE #14: NO ECHO NO no

Pop en rock


“Een eigenzinnige kijk op Brico-ambient” NO ECHO NO no is de muzikale speeltuin van Jonas Nachtergaele, Kurt Stockman en Hidde van Schie. Het trio omschrijft hun muziek zelf als “een eigenzinnige kijk op Brico-ambient”. Geen idee wat ze daarmee bedoelen, maar hun eerste album ‘First Cipressa’ - dat begin 2021 verscheen - verduidelijkt al een en ander. Dat album namen ze trouwens op bij ... Lees meer »

“Een eigenzinnige kijk op Brico-ambient” NO ECHO NO no is de muzikale speeltuin van Jonas Nachtergaele, Kurt Stockman en Hidde van Schie. Het trio omschrijft hun muziek zelf als “een eigenzinnige kijk op Brico-ambient”. Geen idee wat ze daarmee bedoelen, maar hun eerste album ‘First Cipressa’ - dat begin 2021 verscheen - verduidelijkt al een en ander. Dat album namen ze trouwens op bij Voo?uit. Ondertussen verscheen opvolger ‘ALO’, met kunstenaar Ben Benaouisse als gast.

NO ECHO NO no speelt met de spanningsboog tussen het opnemen en registreren van muziek, tussen spelen, componeren en improviseren. Gedreven door nieuwsgierigheid, plezier en heeeeel wat geduld, creëert het trio eclectische ambient, aangestuurd door ongewone instrumenten. Ontdek de band vooral zelf live.
First Cipressa by NO ECHO NO no

PRAKTISCH
do 17.06 - 20:30 De Vooruit Terras
MUZIEK / ambient / experimenteel
gratis (first come, first served) 
60 min.
Vooruit garandeert iedereen een veilige avond. We volgen ook nauwgezet de veiligheidsmaatregelen, die je op onze corona-pagina terugvindt. Neem ze door voor je bezoek aan Vooruit. En geniet van je bezoek, in alle veiligheid. #samenerdoor

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kunstencentrum Voo?uit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent
donderdag 17 juni 2021 van 20:30 tot 21:30
Kunstencentrum Voo?uit
09 267 28 28
www.vooruit.be/voorstellingen/3773
www.vooruit.be