u bent hier

Torfbroek in bloei - Focusactiviteit NPOB

18 +


Wil jij graag een bezoek brengen aan het ‘heropbloeiende’ Torfbroek? Of wil je graag meer weten over de geschiedenis en het natuurinrichtingproject dat gaande is in het gebied? Schrijf je dan snel in voor onze gegidste orchideeënwandeling in het kader van het 50-jarig bestaan van Natuurpunt Oost-Brabant en de 20ste verjaardag van Natuurpunt! De orchideeënweelde is in deze periode van het jaar ... Lees meer »

Wil jij graag een bezoek brengen aan het ‘heropbloeiende’ Torfbroek? Of wil je graag meer weten over de geschiedenis en het natuurinrichtingproject dat gaande is in het gebied? Schrijf je dan snel in voor onze gegidste orchideeënwandeling in het kader van het 50-jarig bestaan van Natuurpunt Oost-Brabant en de 20ste verjaardag van Natuurpunt! De orchideeënweelde is in deze periode van het jaar op z’n hoogst in het gebied, dus verwacht je aan fascinerende details en prachtig landschappen.

Deelname aan deze activiteit is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Er zullen verschillende gidsen beschikbaar zijn. Tijdens de rondleiding is het verplicht  een mondmasker te dragen en de afstandsregel van 1,5 meter te repsecteren. Meer info over de coronarichtlijnen voor deelnemers: https://www.natuurpunt.be/pagina/corona-info-voor-deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart vertrek op verschillende plaatsen
meer info volgt per email
1910 Kampenhout
zo 27/06/21 van 14:00 tot 17:00
Natuurpunt Kampenhout
Sign Up
torfbroek@scarlet.be
www.natuurpunt.be/agenda/torfbroek-bl...