u bent hier

Traditionele pinkstermaandag Busuitstap - AFGELAST WEGENS COVID-19 MAATREGELEN


Vertrek in Sint-Martens-Lennik om 8 uur en terug om 19 uur De traditionele pinkstermaandag uitstap van de M.O.L. (nu Natuurpunt M.O.Lennik) nu al voor de 19e keer, gaat dit jaar naar Viroinval, de kalkstreek, welbekend voor een overvloed aan wilde orchideeën. Op het programma staan o.a. een bezoek aan La Roche à Lomme en Fondry des Chiens. De uitstap van 11 jaar geleden had ongeveer hetzelfde ... Lees meer »

Vertrek in Sint-Martens-Lennik om 8 uur en terug om 19 uur

De traditionele pinkstermaandag uitstap van de M.O.L. (nu Natuurpunt M.O.Lennik) nu al voor de 19e keer, gaat dit jaar naar Viroinval, de kalkstreek, welbekend voor een overvloed aan wilde orchideeën.

Op het programma staan o.a. een bezoek aan La Roche à Lomme en Fondry des Chiens.

De uitstap van 11 jaar geleden had ongeveer hetzelfde programma, maar omdat die toen zo goed meeviel, en omdat pinkstermaandag nu weer net in het orchideeënseizoen valt is besloten om het dit jaar opnieuw te doen.

Natuurgidsen begeleiden de uitstap en vertellen leuke dingen over natuur, landschap en eventuele eigenheden van de streek, ongecompliceerd zodat iedereen er iets aan heeft

Zoals steeds volgens de formule All-in (verplaatsing met autocar, warm middagmaal, …)

 Deelnameprijs inclusief verplaatsing, gidsen, middageten (alles in, behalve dranken en eventuele extra’s): 40 euro. Kinderen < 12 jaar: 20 euro

Toon kaart Dorp (beneden de kerk) Sint-Martens-Lennik
Dorp
1750 Lennik
maandag 24 mei 2021 van 08:00 tot 19:00
Natuurpunt M.O.Lennik
info@natuurpunt-mollennik.be
02 582 64 50
www.natuurpunt.be/agenda/traditionele...