u bent hier

Tweedehandsbeurs voor baby-artikelen, kinderkleding, speelgoed, boeken....


Gezinnen krijgen de gelegenheid hun baby- en kinderartikelen te verkopen en kopers kunnen aan voordelige prijzen toffe kinderartikelen aankopen! Aangezien deze beurs in het kader van 100 jaar Gezinsbond staat, voorzien we ook animatie voor de kinderen! Onze tweedehandsbeurs voor baby-artikelen, kinderkleding (tot 12jaar), speelgoed, boeken,... kent een terugkerend succes! Leden Gezinsbond die ... Lees meer »

Gezinnen krijgen de gelegenheid hun baby- en kinderartikelen te verkopen en kopers kunnen aan voordelige prijzen toffe kinderartikelen aankopen! Aangezien deze beurs in het kader van 100 jaar Gezinsbond staat, voorzien we ook animatie voor de kinderen!

Onze tweedehandsbeurs voor baby-artikelen, kinderkleding (tot 12jaar), speelgoed, boeken,... kent een terugkerend succes! Leden Gezinsbond die wensen deel te nemen als verkoper dienen vooraf hun aanvraag te doen (gezinsbond.brussel@scarlet.be). Ze ontvangen dan etiketten, lijsten, infoblad en brengen alles op de verkoopdag binnen. (max. 40 artikelen) Verkopers moeten zelf niet aanwezig zijn. De toegang voor kopers is gratis, zowel voor leden als niet-leden. Omdat deze activiteit in het kader staat van 100 JAAR GEZINSBOND voorzien we extra activiteiten voor de kinderen terwijl de ouders rustig hun aankopen kunnen doen op de beurs! Het wordt dus een feestelijke editie! inschrijving richten aan gezinsbond.brussel@scarlet.be om etiketten, inventarislijst en infoblad te ontvangen. Deelname is gratis, maar er wordt 20% afgehouden van de verkochte artikelen

Gemeenschapscentrum De Rinck
Dapperheidsplein 9
1070 Anderlecht
za 02/10/21 van 13:00 tot 16:00
Gezinsbond Anderlecht
gratis
gezinsbond.brussel@scarlet.be
0477 403 365