u bent hier

Uitstap naar Dunbergbroek in Wezemaal


Op 20 juni aanstaande organiseren wij een wandeling in het ‘Dunbergbroek‘ in  Wezemaal (Rotselaar),dat deel uitmaakt van de "Hagelandse Vallei"en in de buurt ligt van de prachtige Uythemmolen, de oude watermolen op de Winge. Deze wandeling loopt voor het grootste deel door broekbossen en natte graslanden. Het is een echt wandelparadijs: kleine wandelwegen doorkruisen het hele bos. Dit bos is ... Lees meer »

Op 20 juni aanstaande organiseren wij een wandeling in het ‘Dunbergbroek‘ in  Wezemaal (Rotselaar),dat deel uitmaakt van de "Hagelandse Vallei"en in de buurt ligt van de prachtige Uythemmolen, de oude watermolen op de Winge.

Deze wandeling loopt voor het grootste deel door broekbossen en natte graslanden. Het is een echt wandelparadijs: kleine wandelwegen doorkruisen het hele bos. Dit bos is volledig beschermd als staatsnatuurreservaat. Stevige en waterproof schoenen zijn aanbevolen!

Voor zover nodig zullen we ons dan nog steeds aan de corona-maatregelen houden (afstand en mondkapjes).

Het aantal inschrijvingen zal beperkt zijn tot maximum 24 personen, gids inbegrepen.

Afspraak voor carpooling op het Gemeenteplein van Keerbergen om 13.15u. We vertrekken om 13.30u stipt. Of op de vertrekplaats in Wezemaal (einde van de Molenbaan voorbij de Uythemmolen, 3111 Wezemaal, wandelknooppunt 601).Parking mogelijk aan de rand van het bos.

Vertrek aldaar om 14.00u voor een wandeling van 8 km.

Indien jullie graag na de wandeling mee willen komen eten, gelieve zich dan ook hiervoor in te schrijven. Samenkomst bij Brasserie Boeres, Kerkstraat 6, 3111 Wezemaal om 17.30u.

U dient zich voor de wandeling en eventueel het restaurant in te schrijven bij Patrick Guéritte op patrick.gueritte@telenet.be voor 8 juni.

Toon kaart Gemeenteplein, Keerbergen
Gemeenteplein
3140 Keerbergen
zo 20/06/21 van 13:30 tot 17:00
Natuurpunt Keerbergen
patrick.gueritte@telenet.be
0493401902
www.natuurpunt.be/agenda/uitstap-naar...