u bent hier

Uur van de waarheid

Wetenschap


Onder de noemer ‘Het uur van de waarheid’ geven we jullie dit jaar opnieuw de kans om in kleine groep met een filosoof in gesprek te gaan. Met onverwachte inzichten en nieuwe denkstof als resultaat. Fons Dewulf, verbonden aan de Vakgroep Wijsbegeerte en Moraalwetenschap van de Universiteit Gent, staat jullie graag te woord. Hij bestudeert hoe maatschappelijke veranderingen een invloed ... Lees meer »

Onder de noemer ‘Het uur van de waarheid’ geven we jullie dit jaar opnieuw de kans om in kleine groep met een filosoof in gesprek te gaan. Met onverwachte inzichten en nieuwe denkstof als resultaat. Fons Dewulf, verbonden aan de Vakgroep Wijsbegeerte en Moraalwetenschap van de Universiteit Gent, staat jullie graag te woord. Hij bestudeert hoe maatschappelijke veranderingen een invloed uitoefenen op filosofische vragen.

In samenwerking met Bibliotheek De Krook, deBuren, KASK - School of Arts/HOGent, Masereelfonds, Plus, Stad Gent, Universiteit Gent - Vakgroep Wijsbegeerte en Moraalwetenschap, VOEM vzw

Begeleiders: Fons Dewulf, Seppe Segers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Thuis
In mijn kot
9000 Gent
dinsdag 20 april 2021 van 09:00 tot 10:30
Avansa regio Gent
gratis
info@avansa-regiogent.be
09 2242265
avansa-regiogent.be/r/9464
info@avansa-regiogent.be
www.avansa-regiogent.be