u bent hier

Veilig op de fiets

18 +

Atletiek, wandelen en fietsen


Als fietser ben je extra kwetsbaar in het verkeer, want je hebt geen bescherming rondom jou zoals in een auto. Daarom is het extra belangrijk om jezelf te beschermen. Zorg ervoor dat je fiets volledig in orde is en dat je voldoende zichtbaar bent. Onderhoud ook je vaardigheden, want door te fietsen behoud je je evenwicht, je spierkracht, je flexibiliteit en je reactievermogen. Deze workshop ... Lees meer »

Als fietser ben je extra kwetsbaar in het verkeer, want je hebt geen bescherming rondom jou zoals in een auto. Daarom is het extra belangrijk om jezelf te beschermen. Zorg ervoor dat je fiets volledig in orde is en dat je voldoende zichtbaar bent. Onderhoud ook je vaardigheden, want door te fietsen behoud je je evenwicht, je spierkracht, je flexibiliteit en je reactievermogen.
Deze workshop geeft een duidelijke opfrissing over de verkeersregels voor fietsers en zet je veilig op weg. Het programma bestaat uit twee delen. Voor het tweede deel kan je kiezen tussen elektrisch fietsen of fietsen in groep. Je krijgt de kans om verschillende elektrische fietsen te testen.

Dinsdag 18 mei 2021 van 9.30 uur tot 11.30 uur
Locatie: De rode Kubus, Parkgebied Oude-God, Edegemsestraat 115/1
Begeleiding: Vlaamse Stichting Verkeerskunde
Prijs: 5 euro

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kubus (Park Oude God)
Edegemsestraat 115
2640 Mortsel
dinsdag 18 mei 2021 van 09:30 tot 11:30
Vrije Tijd Mortsel
€ 5,0
onthaal@mortsel.be
03 444 17 17
www.mortsel.be/inschrijven