u bent hier

Vitamine T | Lieven Annemans

18 +

Persoon en relaties


Want dat de toekomst anders zal (moeten) zijn, heeft het voorbije jaar ons geleerd. Gezondheid, sociale relaties, geld, plezier, sociale media: stuk voor stuk elementen die invloed hebben op jouw en mijn geluk. De huidige crisis daagt ons uit deze elementen anders te bekijken. Hoe belangrijk zijn ze en welke invulling geven we eraan? Wat is geluk eigenlijk? Kunnen we er zelf iets aan doen of ... Lees meer »

Want dat de toekomst anders zal (moeten) zijn, heeft het voorbije jaar ons geleerd. Gezondheid, sociale relaties, geld, plezier, sociale media: stuk voor stuk elementen die invloed hebben op jouw en mijn geluk. De huidige crisis daagt ons uit deze elementen anders te bekijken. Hoe belangrijk zijn ze en welke invulling geven we eraan?
Wat is geluk eigenlijk? Kunnen we er zelf iets aan doen of is het gewoon een kwestie van ‘geluk hebben’? En welke is de impact van de maatschappelijke context en van de overheid op ons geluksgevoel en een gelukkig leven? Vrede en rust vinden lijkt in de huidige hollende tijden een verre utopie, maar misschien kunnen we deze avond het tempo toch even vertragen om ons blikveld te verruimen.

In samenwerking met Avansa Brugge, Avansa Citizenne, Avansa Gent-Eeklo, Avansa Halle-Vilvoorde, Avansa Kempen, Avansa Mid-en Zuidwest, Avansa Oost-Brabant, Avansa Oostende - Westhoek, Avansa regio Antwerpen, Avansa regio Mechelen, Avansa Vlaamse Ardennen-Dender, Avansa Waas-en-Dender

Begeleiders: Bastien Hubens, Lieven Annemans, Pat Donnez, Sofie Van Breuseghem

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Thuis, online
Thuis
3500 Hasselt
dinsdag 20 april 2021 van 20:00 tot 21:30
Vitamine T
€ 5,0
vitaminetoekomst@vormingplus.be
011/560.100
www.vitaminetoekomst.be/
vitaminetoekomst@vormingplus.be
www.vitaminetoekomst.be
www.vitaminetoekomst.be