u bent hier

"VLIEGEND HERT"-Avondwandeling Zevenbronnen

1 +


Zevenbronnen is een prachtige groene omgeving, op de taalgrens tussen Sint-Genesius-Rode, Beersel en Braine l'Alleud, met wilde vijvers en een historische achtergrond. Bij deze geleide avondwandeling gaan we op zoek naar onze lokale populatie Vliegende Herten die rond deze tijd van het jaar uitvliegen op zoek naar een partner. Daarnaast ontdekken we ook een deeltje van de natuurlijke omgeving. ... Lees meer »

Zevenbronnen is een prachtige groene omgeving, op de taalgrens tussen Sint-Genesius-Rode, Beersel en Braine l'Alleud, met wilde vijvers en een historische achtergrond. Bij deze geleide avondwandeling gaan we op zoek naar onze lokale populatie Vliegende Herten die rond deze tijd van het jaar uitvliegen op zoek naar een partner. Daarnaast ontdekken we ook een deeltje van de natuurlijke omgeving.

Breng eventueel een loepje mee, en een zaklamp om je (bos)pad wat bij te kunnen lichten. Voorzie schoeisel i.f.v. de weersomstandigheden ; sommige paden naast de vijvers kunnen vooral bij regenweer drassig zijn.

 

Deze activiteit wordt mee gepromoot met de financiële steun van het LIFE programma van de EU in het kader van het LIFE BNIP project.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Zevenbronnen
Mulderstraat
1640 Sint-Genesius-Rode
vrij 18/06/21 van 20:00 tot 23:30
Natuurpunt Sint-Genesius-Rode en Linkebeek
Sign Up
fernanddebuck@hotmail.com
0476 240 567
www.natuurpunt.be/agenda/vliegend-her...