u bent hier

Voorleesuurtje in het Pluizenbollenbos

4 +


Samen met basisschool De Dobbelsteen organiseert de bibliotheek van Kortrijk dit voorjaar opnieuw voorleesuurtjes in open lucht. Op het domein van de school bevindt zich ‘Het Pluizenbollenbos’ waar houten bankjes in een kring wachten op luisterende oortjes. Van maart tot en met juni kan je er elke maand genieten van een voorleesuurtje onder de blote hemel in het bos. (Bij slecht weer onder een ... Lees meer »

Samen met basisschool De Dobbelsteen organiseert de bibliotheek van Kortrijk dit voorjaar opnieuw voorleesuurtjes in open lucht. Op het domein van de school bevindt zich ‘Het Pluizenbollenbos’ waar houten bankjes in een kring wachten op luisterende oortjes.

Van maart tot en met juni kan je er elke maand genieten van een voorleesuurtje onder de blote hemel in het bos. (Bij slecht weer onder een afdak). Voor kinderen vanaf 4 jaar. Ook broertjes en/of zusjes zijn welkom.

Het eerste openlucht-voorleesmoment is op zaterdag 20 maart. Noteer in je agenda ook 24 april, 22 mei en 19 juni.

Waar: GO! Basisschool De Dobbelsteen, Albrecht Rodenbachlaan 58, 8501 Heule. Verzamelen vanaf 10.15 uur in de straat 'Kransvijver' aan het groen poortje met bord: 'Hier groeit een groene school', aan de voorkant van school De Dobbelsteen. We wandelen samen naar het bosje voor het voorleesmoment.

maandelijks op zaterdag van 10.30 tot 11.30 uur - gratis - vooraf inschrijven is niet nodig

Tip: breng je leukste zitkussentje mee!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Pluizenbollenbos
Kransvijver
8501 Heule (Kortrijk)
zaterdag 19 juni 2021 van 10:30 tot 11:30
Centrale Bibliotheek Kortrijk
gratis
056/277500
www.kortrijk.be/bibliotheek/voorleesu...