u bent hier

Walkshop "Bosbaden" - Met KIDS

6 +

Outdoor en adventure


In Japan weet men het al lang: je af en toe eens bewust onderdompelen in de natuur bevordert je gezondheid. De overheid organiseert niet voor niets reeds sinds de jaren 80 “Shinrin-Yoku” programma’s om mensen te helpen zich preventief te wapenen tegen de dagelijkse (werk)drukte. Het effect is bewezen: stress verlaagt, immuniteit verbetert, concentratie neemt toe. Ben je nieuwsgierig naar wat ... Lees meer »

In Japan weet men het al lang: je af en toe eens bewust onderdompelen in de natuur bevordert je gezondheid. De overheid organiseert niet voor niets reeds sinds de jaren 80 “Shinrin-Yoku” programma’s om mensen te helpen zich preventief te wapenen tegen de dagelijkse (werk)drukte. Het effect is bewezen: stress verlaagt, immuniteit verbetert, concentratie neemt toe.
Ben je nieuwsgierig naar wat zo’n bosbad met jou doet? Ervaar het nu.
Tijdens deze 2 uur durende Shinrin-Yoku wandeling komen we tot rust, ontspannen we en genieten we bewust van een groene omgeving. We combineren wandelen met begeleide activiteiten die je helpen om terug in contact te komen met je zintuigen; even je hoofd leeg te maken en alleen maar “te ervaren”. We doen mindfulness oefeningen, gebruiken technieken om connectie te maken tussen je ademhaling en lichaam en sluiten af met een lekkere thee en gezellige babbel.
SPECIAL EDITION - met kids

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Silsombos
Lelieboomgaardenstraat 60
3071 Erps-Kwerps (Kortenberg)
zondag 2 mei 2021 van 14:00 tot 16:00
Careerboots
€ 25,0
careerboots.com