u bent hier

Wandeling met proevertjes in Antwerpen voor singles.

18 +

Erfgoed


Regelmatig organiseren wij activiteiten met onze vereniging voor singles in Antwerpen. Deze keer doen wij een wandeling met proevertjes. Wij werken zonder ligmaatschap. Heb je al gehoord van het ‘Antwerps handje’? Dit is een overheerlijk koekje met of zonder chocolade. Soms zijn de koekjes zelfs gevuld met marsepein of Elixir d’Anvers. De godendrank Elixir d’Anvers is een gezonde kruidendrank ... Lees meer »

Regelmatig organiseren wij activiteiten met onze vereniging voor singles in Antwerpen. Deze keer doen wij een wandeling met proevertjes. Wij werken zonder ligmaatschap.

Heb je al gehoord van het ‘Antwerps handje’? Dit is een overheerlijk koekje met of zonder chocolade. Soms zijn de koekjes zelfs gevuld met marsepein of Elixir d’Anvers. De godendrank Elixir d’Anvers is een gezonde kruidendrank op basis van 32 kruiden. Niet zo’n fan van een kruidendrank? Wat dacht je van een Rubensdukaat, Brabo, kathedraaltje, nellootje, diamant of Antwerpse roos? Er is voor elk wat wils.

Wat je zeker moet proeven is het onovertrefbare ‘roggeverdommeke’. Dit is een roggebrood gevuld met rozijntjes. Vergeet ook niet te proeven van het worstenbrood, de gezoden worst en Filet d’Anvers. Tijdens je wandeling krijg je een selectie van al dit lekkers voorgeschoteld.
Dat is een lange wandeling op een goed tempo, dus doe gemakkelijke schoenen aan.
Meer informatie over onze vereniging vind je via volgende link: www.activecupids.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Infopunt Toeristische Dienst
Grote Markt 1
2000 Antwerpen
zaterdag 3 juli 2021 van 15:00 tot 17:00
Active Cupids
€ 19,5
www.activecupids.be/events/
iris@activecupids.be
www.activecupids.be/events