u bent hier

Waterwandeling 2021


Water is kostbaar: elke druppel telt! De gemeentelijke milieudienst Kortenberg organiseert gedurende de periode van 22 maart (Wereldwaterdag) tot 22 mei 2021 een ‘waterwandeling’ in het Abdijpark van Kortenberg. De route van de waterwandeling neemt u mee langs informatieborden voorzien van tekst en foto’s die op de één of andere manier met het onderwerp ‘water’ verbonden zijn. De wandeling is ... Lees meer »

Water is kostbaar: elke druppel telt!

De gemeentelijke milieudienst Kortenberg organiseert gedurende de periode van 22 maart (Wereldwaterdag) tot 22 mei 2021 een ‘waterwandeling’ in het Abdijpark van Kortenberg.

De route van de waterwandeling neemt u mee langs informatieborden voorzien van tekst en foto’s die op de één of andere manier met het onderwerp ‘water’ verbonden zijn.

De wandeling is gekoppeld aan een leuke waterwedstrijd: naast het plezier en de gezellige wandeling maakt u dus ook nog kans op een fijne prijs!

Neem uw gezin, uw knuffelcontact of uw trouwe viervoeter aan de leiband op sleeptouw.
Deelnemers hebben 9 weken tijd om de wandeling op een moment naar keuze te voltooien. De door de overheid opgelegde coronamaatregelen dienen tijdens het volgen van de wandeling steeds correct toegepast te worden.

Deelnemen aan de quiz?

Het deelnameformulier vindt u online op de gemeentelijke website via deze link: https://www.kortenberg.be/waterwandeling-2021-deelnameformulier-waterwedstrijd.
Indien u niet beschikt over internet, neem dan contact op met de dienst Milieu (milieu@kortenberg.be, of 02/755 30 70 en vraag naar de milieudienst).

Veel wandel- en waterplezier gewenst!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Park van de Oude Abdij
Abdijdreef 22
3070 Kortenberg
Van 22 maart 2021 tot 22 mei 2021
Gemeente Kortenberg, dienst Milieu
milieu@kortenberg.be