u bent hier

Webinar : Als je van spelen, leren kan !


Kinderen hebben nood aan om hun gevoelens te delen en om spanningen te ontladen, ze doen dit o.a. via verbindend spel. Tijdens dit spel richt je als ouder je aandacht op je kind en vanuit die verbondenheid kan je kind bepaalde gevoelens delen en verwerken. Verbindend spelen maakt ouderschap gemakkelijker en leuker ! Kinderen hebben nood aan om hun gevoelens te delen en om spanningen te ... Lees meer »

Kinderen hebben nood aan om hun gevoelens te delen en om spanningen te ontladen, ze doen dit o.a. via verbindend spel. Tijdens dit spel richt je als ouder je aandacht op je kind en vanuit die verbondenheid kan je kind bepaalde gevoelens delen en verwerken. Verbindend spelen maakt ouderschap gemakkelijker en leuker !

Kinderen hebben nood aan om hun gevoelens te delen en om spanningen te ontladen, ze doen dit o.a. via verbindend spel. Tijdens dit spel richt je als ouder je aandacht op je kind en vanuit die verbondenheid kan je kind bepaalde gevoelens delen en verwerken. Verbindend spelen maakt ouderschap gemakkelijker en leuker, versterkt de band met je kind(eren) en helpt kinderen ongedwongen de beste versie van zichzelf naar boven te brengen. Herontdek je eigen speelinstinct en breng zo meer verbinding en plezier in je ouderschap en in je gezin. Voor ouders van kinderen tussen 0 en 7 jaar. via de Speel-o-theek Lokeren: sloeber@lokeren.be

Toon kaart Webinar
xxx
9160 Lokeren
woe 12/05/21 van 20:00 tot 22:00
Gezinsbond Lokeren-Daknam-Doorslaar
gratis
georgette.dhondt@ugent.be
0485796769
lokerendaknamdoorslaar.gezinsbond.be/
lokerendaknamdoorslaar.gezinsbond.be