u bent hier

Webinar : Opruimen “zonder taboe” met Tina Favache


Omwille van de coronamaatregelen hebben we met ons bestuur besloten om deze lezing “ONLINE” te laten doorgaan. Je hoeft er je kot dus niet voor uit. Als opruimcoach houdt Tina er van om dingen beter, mooier en gemakkelijker te maken. Daarvoor is er nood aan overzicht en structuur. Met haar energie en organisatievermogen helpt ze anderen om rust en structuur te vinden. De webinar duurt ... Lees meer »

Omwille van de coronamaatregelen hebben we met ons bestuur besloten om deze lezing “ONLINE” te laten doorgaan. Je hoeft er je kot dus niet voor uit. Als opruimcoach houdt Tina er van om dingen beter, mooier en gemakkelijker te maken. Daarvoor is er nood aan overzicht en structuur. Met haar energie en organisatievermogen helpt ze anderen om rust en structuur te vinden.

De webinar duurt ongeveer 75 minuten en gebeurt via een gebruiksvriendelijke tool waarvoor je niets hoeft te installeren op je computer. Je hoeft er je kot dus niet voor uit. Vergeet alleen niet om je opnieuw in te schrijven. Vragen stellen tijdens de lezing kan via de chat. Enkele dagen vóór de lezing wordt de link via mail doorgestuurd naar iedereen die ingeschreven is. Tina Favache is opruimcoach en auteur van 'Mijn opruimboek'. Ze houdt er van om dingen beter, mooier en makkelijker te maken. Maar daarvoor heb je flink wat overzicht en structuur nodig. In haar zoektocht naar meer tijd en rust, ontdekte ze dat organiseren haar tweede natuur is. Ze doet dat met grenzeloze energie en het gaat bijna vanzelfsprekend. Haar energie en organisatievermogen zet ze nu in om anderen te helpen rust en structuur te vinden. Super interessant als je eindelijk wil weten hoe je alles op zijn plaats krijgt en vooral daar houdt. mail je naam, adres, gsm nummer naar: gezinsbond.oedelem.oostveld@gmail.com

Toon kaart THUIS
Thuis in uw kot
8730 Oedelem
do 22/04/21 van 19:30 tot 20:45
Gezinsbond Oedelem
€ 3,0
gezinsbond.oedelem.oostveld@gmail.com
0495141736