u bent hier

Webinar : Prikkels, prikkelend of prikkend ?


Prikkels zijn in onze huidige maatschappij alomtegenwoordig. Overal kom je prikkels tegen: thuis, op het werk, in de media, buiten. Ook kinderen worden er dagelijks mee geconfronteerd. De veelheid van die prikkels zorgt ervoor dat het contact, de verbondenheid met het kind, makkelijk verloren gaat. Hierin ligt een uitdaging voor de ouders ! Prikkels zijn in onze huidige maatschappij ... Lees meer »

Prikkels zijn in onze huidige maatschappij alomtegenwoordig. Overal kom je prikkels tegen: thuis, op het werk, in de media, buiten. Ook kinderen worden er dagelijks mee geconfronteerd. De veelheid van die prikkels zorgt ervoor dat het contact, de verbondenheid met het kind, makkelijk verloren gaat. Hierin ligt een uitdaging voor de ouders !

Prikkels zijn in onze huidige maatschappij alomtegenwoordig. Overal kom je prikkels tegen: thuis, op het werk, in de media, buiten. Ook kinderen worden er dagelijks mee geconfronteerd. De veelheid van die prikkels zorgt ervoor dat het contact, de verbondenheid met het kind, makkelijk verloren gaat. Hierin ligt een uitdaging voor de ouders: hoe kan je je kind enerzijds liefdevol opvoeden en anderzijds consequent blijven? Welke prikkels kan je jouw kind aanbieden? Hoe kan je ervoor zorgen dat een samen-zijn niet prikkend is, maar prikkelend? Voor ouders van kinderen van 6 maanden t.e.m. 9 jaar! bij : huisvanhetkind@lokeren.be

Toon kaart Webinar
xxx
9160 Lokeren
ma 17/05/21 van 20:00 tot 22:00
Gezinsbond Lokeren-Daknam-Doorslaar
gratis
georgette.dhondt@ugent.be
0485796769
lokerendaknamdoorslaar.gezinsbond.be/
lokerendaknamdoorslaar.gezinsbond.be