u bent hier

WESTMALLE FOR NATURE 2021 Mechelen


Natuurpunt wordt al 20 jaar gesponsord door de Brouwerij der Trappisten van Westmalle. In de abdij wordt niet alleen bier gebrouwen, er wordt ook kaas gemaakt. De monniken gebruiken alleen melk van hun eigen koeien en de productie verloopt zo natuurlijk mogelijk, zonder te ontromen en zonder toevoeging van bewaarmiddelen of kleurstoffen. Deze kaas dient voor eigen gebruik en wordt slechts in ... Lees meer »

Natuurpunt wordt al 20 jaar gesponsord door de Brouwerij der Trappisten van Westmalle. In de abdij wordt niet alleen bier gebrouwen, er wordt ook kaas gemaakt. De monniken gebruiken alleen melk van hun eigen koeien en de productie verloopt zo natuurlijk mogelijk, zonder te ontromen en zonder toevoeging van bewaarmiddelen of kleurstoffen. Deze kaas dient voor eigen gebruik en wordt slechts in een handvol, gespecialiseerde kaaswinkels verkocht. Ze is in geen enkel grootwarenhuis verkrijgbaar.

In het kader van de Expeditie Natuurpunt verkoopt Natuurpunt Mechels Rivierengebied deze jonge, 2 maanden gerijpte kaas in vacuümverpakte kwartjes van 750g. Ze kunnen gekoeld zo’n 3 maanden bewaard worden.

LET OP: 15 april 2021 is de uiterlijk besteldatum en NIET de dag van levering We willen jullie vragen om na het krijgen van een bevestigingsmail meteen te betalen. Zonder betaling kunnen we de kaas niet voor jullie bestellen. Na 15 april 2021 nemen we contact met jullie op en laten we jullie weten wanneer jullie de kaas kunnen komen afhalen in de Coxiestraat.

Toon kaart Natuurpunt
Coxiestraat 11
2800 Mechelen
donderdag 15 april 2021 van 12:00 tot 12:01
Natuurpunt Mechels Rivierengebied
€ 15,0
Bestel tickets Bestel tickets
mathias_hermans@hotmail.com
0487 11 21 00
www.natuurpunt.be/agenda/westmalle-na...