u bent hier

WHOEHOENSDAGEN / reeks 3: HELDEN

3 +

Tekst en muziektheater


WOEHOENSDAGEN - kunstproeverijen voor kleuters Wil je jouw kleuter elke woensdag laten genieten van een nieuw verhaal? Denk je dat jouw kind graag in een veilige omgeving wil experimenteren met toneelspelen? Laat je jouw kind graag kennis maken met muziek en instrumenten? Straalt jouw kapoen ook zo als hij/zij over zijn/haar tekening vertelt? De Woehoensdagen van Klein Festijn zijn wat jullie ... Lees meer »

WOEHOENSDAGEN - kunstproeverijen voor kleuters

Wil je jouw kleuter elke woensdag laten genieten van een nieuw verhaal? Denk je dat jouw kind graag in een veilige omgeving wil experimenteren met toneelspelen? Laat je jouw kind graag kennis maken met muziek en instrumenten? Straalt jouw kapoen ook zo als hij/zij over zijn/haar tekening vertelt? De Woehoensdagen van Klein Festijn zijn wat jullie zoeken!


GEZOCHT: HELD (M/V/X)
De held is groot en sterk. De heldin is knap en grappig. Ze ontmoeten elkaar, ze worden op slag verliefd, ze trouwen en wonen met hun schattige kinderen in een prachtig kasteel. Ze leven lang en gelukkig. … zo gaat het verhaal dus meestal NIET.
We zoeken naar echte helden en heldinnen van nu, toen en straks. Hoe herken je een echte held? Bevindt er zich een held tussen ons? Zijn we allemaal wel eens de held van de dag? Prentenboeken verslindend, tekenend en knutselend banen we ons een weg door moedige daden en heldhaftige beslissingen. Om dan uiteindelijk onze eigen superheld te vinden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Op De Wolken
Warandestraat 13
9000 Gent
Van 5 mei 2021 tot 30 juni 2021 (wo van 14:00 tot 16:30,
KLEIN FESTIJN
€ 140,0
www.kleinfestijn.be