u bent hier

WiFi Robot bootcamp

12 +


Een kamp voor aspirant makers waarbij je 5 halve dagen je onderdompelt in de wereld van Arduino en IOT (internet of things). Je bouwt een auto op afstandsbediening en neemt deze dan ook mee naar huis! Tijdens het kamp ga je onder begeleiding de MDF onderdelen voor de robot en de afstandsbediening snijden met een lasercutter. Je lijmt de MDF onderdelen samen tot een chassis voor de robot en de ... Lees meer »

Een kamp voor aspirant makers waarbij je 5 halve dagen je onderdompelt in de wereld van Arduino en IOT (internet of things). Je bouwt een auto op afstandsbediening en neemt deze dan ook mee naar huis!

Tijdens het kamp ga je onder begeleiding de MDF onderdelen voor de robot en de afstandsbediening snijden met een lasercutter. Je lijmt de MDF onderdelen samen tot een chassis voor de robot en de afstandsbediening. Je soldeert losse onderdelen en verbindt alles tot één geheel. Je leert de naam van het WiFi access point instellen, dit is de naam van het WiFi netwerk waarop je moet inloggen met de afstandsbediening om de robot te besturen. Tijdens de workshop leer je werken met een lasercutter, soldeerbout, lijmpistool en een heteluchtblazer.

Het bouwen vereist enige handvaardigheid!
Laat je inspireren door FabZero en wie weet, misschien heeft de makers microbe jou ook te pakken!

In samenwerking met ArdLab.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Ingegno Maker Space
Antoon Catriestraat 6
9031 Drongen (Gent)
Van ma 19 juli 2021 14:00 tot vr 23 juli 2021 17:00
Ardlab - Ingegno - De Creatieve STEM
€ 100,0
decreatievestem.be/events/wifi-robot-...
decreatievestem.be/events/wifi-robot-...