u bent hier

Zoektocht in De wereld van Kina: de Tuin

3 +


Zoek je nog een leuke buitenactiviteit voor kinderen? Dan ben je in De wereld van Kina: de Tuin aan het juiste adres! We hebben een nieuwe zoektocht in de tuin! En ja, die is coronaproof . Welk sprookjesfiguur zit in de Tinkeltuin verstopt? Voor welke dieren in de tuin maakten wij een huisje? Kan jij ze allemaal vinden? Je kan thuis de opdrachten afdrukken zie weblink of je kan ter plaatse ... Lees meer »

Zoek je nog een leuke buitenactiviteit voor kinderen? Dan ben je in De wereld van Kina: de Tuin aan het juiste adres! We hebben een nieuwe zoektocht in de tuin! En ja, die is coronaproof .

Welk sprookjesfiguur zit in de Tinkeltuin verstopt? Voor welke dieren in de tuin maakten wij een huisje? Kan jij ze allemaal vinden?

Je kan thuis de opdrachten afdrukken zie weblink of je kan ter plaatse een foto maken van het infobord.

Je mag alle opdrachten doen, maar dat hoeft niet.
- De volgorde waarin je de opdrachten doet, kies je zelf.
- De meeste opdrachten doe je op een specifieke plek in de tuin; die zijn met een cijfer aangeduid op het grondplan. Maar sommige opdrachten kan je overal in de tuin doen.
- Ben je benieuwd of je de opdrachten goed uitvoerde? Dan kan je op het einde de oplossingen bekijken.
Op het grondplan zie je waar je ze kan vinden.
- Er zijn twee zoektochten: eentje voor de jongste kinderen (van 3 tot 7 jaar) en eentje voor de oudste kinderen (+7 jaar).

Toon kaart De wereld van Kina: de Tuin
Berouw 55
9000 Gent
De wereld van Kina: de Tuin
gratis
+32 9 2250542
kinatuin@stad.gent
www.facebook.com/media/set/?vanity=de...
dewereldvankina.stad.gent