u bent hier

Zonzo Compagnie & ROESTgroep - Made in kwakkaba - UITGESTELD

4 +

Tekst en muziektheater


Oud en vergeten speelgoed. Theatermaakster Silke Melis en muzikant Alec De Bruyn zetten het op z’n kop en draaiden het binnenstebuiten, schudden ermee, bliezen erop en gaven het een nieuw leven in plaats van een plek op de vuilnisbelt. Elke afgedankte Furby, wegkwijnende teddybeer of batterij-verlangende Casio kreeg zo recht op een tweede verwondering dankzij deze voorstelling. Samen met het ... Lees meer »

Oud en vergeten speelgoed. Theatermaakster Silke Melis en muzikant Alec De Bruyn zetten het op z’n kop en draaiden het binnenstebuiten, schudden ermee, bliezen erop en gaven het een nieuw leven in plaats van een plek op de vuilnisbelt.

Elke afgedankte Furby, wegkwijnende teddybeer of batterij-verlangende Casio kreeg zo recht op een tweede verwondering dankzij deze voorstelling. Samen met het publiek vertellen ze een woordeloos muzikaal verhaal over de wonderlijke reis van een badeendje.

Zonzo Compagnie presenteert avontuurlijke muziekvoorstellingen voor jong publiek. ROESTgroep is een bijzonder theatergezelschap dat voorstellingen maakt van cadeautjes. Jij geeft iets, zij maken er een voorstelling mee.

Dit jaar geniet je in de oude watertoren in Rumst van enkele fijne kindertheatervoorstellingen. Welkom vanaf 10 uur voor een feestelijk drankje, de voorstelling start om 10.15 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Watertoren
Rumstsestraat
2840 Rumst
zondag 16 mei 2021 van 10:00 tot 11:00
Dienst Vrije Tijd Rumst
€ 6,0
rumst.eventsquare.co/nl/30dxoas4mbce/...
cultuur@rumst.be
www.rumst.be/theatertoren